top of page
Om oss Go Monday

Hjälp för hela jobblivet

Om oss

Vad vi gör

Vi är en oberoende aktör som hjälper människor dit de vill i jobblivet genom rådgivande tjänster samt artiklar och guider – allt samlat och lättillgängligt på en sida. Hos oss kan man prata med jobbexperter på telefon angående sitt jobbliv, få feedback på sin jobbansökan, träna inför intervjun eller få råd kring sitt egna företag med mera.

Hos oss hittar man 10+ stora guider, 100+ guidande artiklar och 35 tjänster – allt för att man ska få hjälp och inspiration att utvecklas i jobblivet, oavsett sin nuvarande situation.

Vi vill att det ska vara enkelt att få hjälp med sitt jobbliv. Därför har vi samlat allt på ett och samma ställe, effektiviserat bakom kulisserna så priserna kan hållas låga trots kvalitén, är helt digitala och har öppet 365 dagar om året. Vi tycker också att det är viktigt att den hjälp man får är effektiv och skapar resultat. Därför baseras alla våra råd, oavsett form, på forskning och research på området.

Vem vi finns för

Vår rådgivning är anpassad för den svenska arbetsmarknaden. Vi är helt branschoberoende och våra råd går att applicera på alla branscher. Vi hjälper både dig som är arbetare och tjänsteman.

Vi kan också hjälpa dig oavsett fas i jobblivet – du som är student, ny i jobblivet, ha arbetat ett tag eller du som är chef. Alla är välkomna och vårt stöd fungerar lika bra för alla.

vicky-hladynets-j3cuxwtkr8M-unsplash_edited.jpg

Kunder och samarbetspartners

Vi samarbetar med ett tiotal av Sveriges största fackförbund, ett par omställningsakörer och studieenheter.

Sveriges-larare.png
vision_logo_rgb.png
ki_logo_rgb.png
ST150.jpg
akavia-logo.png
unionen_egen_logo.png
trygghetsstiftelsen-logo.png
IHM_C_Logotype_RGB_Black.png

Har du frågor, eller vill du bara prata?

Hör av dig! Vi finns här för att hjälpa till. 

bottom of page