top of page
Image by marcos mayer

Rådgivande tjänster

Individuella tjänster som ger trogna medlemmar

Paket med tjänster

Du kan köpa ett paket med tjänster, eller välja en enskild tjänst att köpa in. Vår prissättning varierar beroende på antal köpta tjänster. 

Ett urval av våra tjänster

Bilder till tjänster_edited.jpg
Feedback på jobbansökan

I jakten på drömjobbet gäller det att sälja in sig själv till potentiella arbetsgivare. Go Monday ger feedback på CV och/eller personligt brev online. Medlemmen laddar upp sina dokument och vi återkommer inom 24 timmar med vår feedback.

Inom

timmar

24

Bilder till tjänster_edited.jpg
Intervjuträning

Intervjun är ett moment i en rekryteringsprocess som många känner sig nervösa och osäkra inför. Därför erbjuder Go Monday intervjuträning via telefon eller video. I intervjuträningen får medlemmen öva på vad man ska svara på vanliga intervjufrågor, men framförallt hur man svarar för att ge ett så gott intryck som möjligt.

 

Via
telefon,
video eller
skrftligen

Bilder till tjänster (1)_edited.jpg
Rådgivande samtal

I jobblivet dyker det upp många frågor som man ibland kan man behöva hjälp med. Go Monday erbjuder samtal där man på ett effektivt sätt reder ut en specifik fråga.

För att ännu bättre möta medlemmarnas skiftande behov och för att skapa riktade kampanjer är det möjligt att ta fram samtal på specifika teman.

Anpassa
efter era medlemmars behov

Bilder till tjänster (1)_edited.jpg
Feedback på LinkedIn-profil

Oavsett om målet är att hitta ett nytt jobb eller att stärka sitt rykte så är LinkedIn en viktig del. Go Monday ger feedback på LinkedIn-profiler online. Medlemmen beställer online och vi återkommer inom 24 timmar med vår feedback.

Inom

timmar

24

Har du frågor, eller vill du bara prata?

Hör av dig! Vi finns här för att hjälpa till. 

bottom of page