top of page
robinson-recalde-sT0n-Ie8OKo-unsplash.jpg

Föreläsningar

Utbilda och inspirera om jobbliv och jobbsök

Snacka om att vi kan snacka jobbliv

Det är faktiskt bland det bästa vi vet. Så vi föreläser gärna om jobbliv och jobbsök för era elever. Antingen på uppdrag eller som en del i ett samarbete. Om ni vill kommer vi gärna med förslag på spännande ämnen eller intressanta vinklar på ”trista” ämnen. 

Exempel på tidigare föreläsningar

Bilder till tjänster (3)_edited.jpg
CV och personligt brev

”En ansökan idag handlar om så mycket mer än att rada upp sina meriter och påvisa att man är intresserad av jobbet. Det handlar om att framföra sina personliga egenskaper, sin potential och visa sina drivkrafter. Du kommer inte få ett jobb tack vare det du har gjort – utan för vad du kan göra….”

Bilder till guider (5)_edited.jpg
Bli en avancerad LinkedIn-användare
på 45 minuter

”Alla pratar om LinkedIn och hur bra det är. Men hur använder man det egentligen på ett effektivt sätt?  I den här föreläsningen vi igenom grundstenarna för effektivt nätverkande på LinkedIn och visar hur du skapar en profil som väcker intresse. Vad ska du fokusera på? Vilka är framgångsfaktorerna? Vilka resultat kan du nå? Vi beskriver varför LinkedIn fungerar så bra och ger ett ramverk för hur du effektivt kan utveckla din närvaro på LinkedIn”

Bilder till tjänster (4)_edited.jpg
Så äger du ditt jobbliv

”✓ Utvecklas som du själv vill
✓ Framtidssäkra din inkomst
✓ Behåll din relevans

Bra grejer händer inte av sig själva. För att lyckas nå den utveckling och balans du vill ha, behöver du släppa en del av det du lärt dig och ompröva din strategi och din syn på jobb. ”

Har du frågor, eller vill du bara prata?

Hör av dig! Vi finns här för att hjälpa till. 

bottom of page