top of page
Image by Allyssa Olaivar

Program för omställning

När du vill krama medarbetaren hejdå

Ett effektivt team

Vårt team av rådgivare, coacher och administrativt stöd fokuserar på att den person som ska hitta ett nytt jobb gör det så effektivt som möjligt, och på ett respektfullt vis. Vi skräddarsyr ett program beroende på situation och behov, som vi justerar under processens gång vid behov. Programmet består av en rad tjänster, som alla bokas och utförs digitalt.  Och givetvis fungerar det. 

Exempel på vad våra experter hjälper till med

  • Identifiera nya möjligheter givet individens kompetens, erfarenhet och framtidsriktning

  • Motivera och hitta energi till att ta nästa steg

  • Feedback på ansökningshandlingar och presentationer på digitala plattformar

  • Hitta drömjobbet och vägen dit

Några av våra tjänster

Bilder till tjänster (1)_edited.jpg
Rådgivande samtal och coaching

Ibland behöver man hjälp att förstå sina styrkor och ibland behöver man bolla alternativa vägar att välja. I vissa fall behöver man börja från noll och reda ut vem man är i jobblivet. Nästan alltid behöver man hjälp att lägga upp en sökstrategi och vilka organisationer man ska fokusera på i sitt jobbsök. Från första kontakt lägger vi upp en plan för vad vi ska prata om i varje samtal under processen. Varje samtal leder till en klar bild av vad nästa action blir - på så sätt är det mer verkstad än snack. Samtal genomförs via telefon eller genom videomöte.

Bilder till tjänster_edited.jpg
Rätt presentation

Att presentera sig är en stor del i att attrahera en ny arbetsgivare och hamna rätt. Vi är duktiga på själva paketeringen och faktum är att feedback på personligt brev var vår allra första tjänst. Idag ger vi feedback på CV, personligt brev, LinkedIn-profiler och portfolios. Feedbacken bygger på forskning på närliggande områden - försäljning, psykologi och marknadsföring. Vi har gett feedback på tiotusentals ansökningar och vi har aldrig inte haft något att säga. 

Bilder till tjänster_edited.jpg
Förberedelse inför intervjun

Stunden som handlar som så mycket mer än att dyka upp i tid och svara rätt på alla frågor. Vi ser till så man är förberedd på riktigt - har sina budskap klara, vet hur man ska svara på vanligt förekommande frågor och hur man tacklar nervositeten. Här kan man träna både muntligen och skriftligen. 

Har du frågor, eller vill du bara prata?

Hör av dig! Vi finns här för att hjälpa till. 

bottom of page