top of page
luca-nicoletti-f8NWWQ-Xybo-unsplash.jpg

Vad vi står för

Vår metod

Faktabaserat

Det finns forskning om hur man når fram med sin kompetens för att få nya jobb eller uppdrag och hur man ser till att visa upp sig själv för att skapa intresse och möjligheter. Det finns också forskning på flera närliggande områden, som psykologi, retorik och försäljning. Vi har gått igenom åratal av forskning, pratat med en mängd experter och identifierat de faktorer som gör att andra människor vill jobba med en. Den här kunskapen använder vi när vi ger råd om hur man skriver en ansökan, presenterar sig digitalt, går på arbetsintervju etc.

Hos oss får man aldrig en enskild persons åsikt om hur man ska göra eller hantera en situation. Man får samlad fakta från flera områden, så att man kan lita på att råden man får också fungerar i verkligheten.

Det som är viktigt för individen

Alla människor är olika och varje persons jobbliv måste också få vara unikt för den personen. Vi utmanar ofta att våga tänka annorlunda, att inte göra som man “borde” och att strunta i oskrivna regler. Samtidigt som vi är väl medvetna om att man ibland måste anpassa sig efter hur verkligheten ser ut.

Vi bryr oss om

Vad individen kan och är bra på. Vad  man kan åstadkomma, bidra med, hur man jobbar och vilka resultat man kan uppnå.

Individens vilja. Vad som driver en, som intresserar en, vad man värderar och som är viktigt för en.

Den kontext man gillar. Vilka människor man vill jobba med, hur och var man vill jobba.

Från ett läge till ett annat

När vi ska hjälpa någon så tar vi alltid reda på hur personens nuläge ser ut och vilket önskat läge hen ser framför sig. Det vi hjälper till med är de hinder som personen upplever på vägen dit. Det kan vara en intervju som är avgörande, att man inte vet vad man vill bli när man blir stor, en ansökan som måste bli bra eller något helt annat.

pexels-rachel-claire-4992586_edited.jpg

Enkelt

Alla våra tjänster bokas och utförs digitalt, 365 dagar om året. Feedback levereras alltid inom 24 timmar och samtalen kan ofta genomföras nästa dag om så önskas. Alla skrivna guider och artiklar är automatiskt sorterade efter vad du har för behov just nu. Att ha ett konto hos oss är kostnadsfritt och det finns inga dolda kostnader. Det ska vara enkelt att rå om sitt jobbliv.

Har du frågor, eller vill du bara prata?

Hör av dig! Vi finns här för att hjälpa till. 

bottom of page